Search
Close this search box.

Belangrijke update en informatie over seizoen 2024

Terugblik op de afgelopen periode

We zijn ons ervan bewust dat er een periode van stilte is geweest en we willen onze klanten en volgers graag op de hoogte brengen van de recente ontwikkelingen. De afgelopen tijd hebben we met verschillende uitdagingen te maken gehad, waaronder droogte, de wereldwijde pandemie en capaciteitsproblemen bij onze boeren. Deze omstandigheden hebben ons helaas belemmerd om regelmatig updates te verstrekken. 

Voor degene die een boom heeft geadopteerd voor de seizoenen 2022 en/of 2023, zullen we de adoptie verplaatsen naar het aankomende seizoen (2024). Deze klanten ontvangen binnenkort hun certificaten.

Voorbereidingen voor de komende seizoenen

Afgelopen week waren we persoonlijk aanwezig in Berkane (Marokko), waar we nauw samenwerkten met onze boeren om alles klaar te maken voor de komende seizoenen.

(De tekst gaat onder de foto’s verder)

We werken aan de volgende verbeteringen:
  • We gaan zelf vaker fysiek aanwezig zijn in Berkane. Dit zullen we ook van te voren aankondigen indien er klanten mee willen.
  • Het irrigatiesysteem gaat vernieuwd worden voor de optimale groei.
  • We ondersteunen de boer met het aantrekken van ondersteuning of vervanging bij afwezigheid.
  • We gaan op zoek naar lokale fotografen die we periodiek willen inzetten voor het maken van foto’s.
  • We planten nieuwe bomen om de diversiteit te vergroten.
Het seizoen 2024 gaat van start

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor het nieuwe seizoen en je te voorzien van heerlijke mandarijnen uit Marokko. We hebben ons uiterste best gedaan om een soepel proces te bieden.